Strib.dk er hele byens hjemmeside -
Det skal ikke kun være en side, der forfægter en enkelt forenings meninger og synspunkter.
 
Strib.dk er til rådighed for alle i Strib og Omegn.
 
Kan du/I selv etablere web-sider er det helt fint, så kan man få adgang til eget domæneområde med eget password, hvor ingen andre blander sig i indhold eller udformning.
Dog skal landets love naturligvis overholdes, ligesom det er et krav, at der ikke er pornografisk materiale på siderne.
 
Hvis du/I skal have hjælp, kan det også lade sig gøre.
  
Årsagen til at de forskellige logoer, der var på den gamle forside er fjernet, er den enkelte, at det ikke har kunnet lade sig gøre at få at vide, hvad aftalerne går ud på, eller hvad de enkelte sponsorer har betalt og for hvad.
 
Der har været en del henvendelser vedrørende de E-mail adresser, der er etableret, her kan det anføres, at de vil blive som de er på trods af, at betalingen for dem er landet et andet sted - her gælder det samme, vi kender ikke aftalerne, og vi kender ikke beløbene, der er indbetalt - men som nævnt de bliver hvor de er og kan bruges fremover indtil videre også uden at skulle betale for dem!
 
Økonomien vil vi også finde ud af, idet det ikke er meningen, der skal genereres et overskud på siden, men omkostninger skal dækkes, hvordan det tidligere har været gjort, har det desværre ikke kunnet lade sig gøre at få overblik over, idet der aldrig har været offentliggjort regnskaber over de sponsorindtægter og anden indbetaling, der har været.
 
Der arbejdes med en model, der gør det gratis at bruge strib.dk - men vi har endnu ikke helt og fuldt overblik over, hvordan det skal skrues sammen.